onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Telenortrio startar varumärkesbyrå

Publicerad: 25 januari 2023, 13:41

Anna Cervin, Lovisa Lönnqvist och Therese Bengtsson Spark & Grow, som kategoriserar sig själva som en business brand-byrå.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I stället för att låta HR bygga arbetsgivarevarumärket, marknadsavdelningen skapa kampanjer och ge extern kommunikation och säljavdelning ansvar för den personliga relationen med kunden har grundarna av Spark & Grow samarbete mellan avdelningarna som ledord.

Personerna bakom det nya bolaget är Anna Cervin och Therese Bengtsson från Telenors marknadsavdelning samt Lovisa Lönnqvist från samma företags hr-avdelning.

Byrån säger sig vilja lyfta in varumärkesfrågan i styrelserummet. Och anser att alla aspekter av varumärket tas in och görs till ett gemensamt ansvar för hela organisationen.

– Det är inte bara marknad eller HR som äger varumärket, det gör alla i organisationen, vi tror på att man skapar företagets bästa Business Brand om alla jobbar mot samma mål Det handlar ju till syvende och sist om att säkra organisationen framtida existens och säkra intäkter, säger bolagets vd Therese Bengtsson i ett pressmeddelande. 

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev