Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

The Chimney Pot blir Edisen efter 25 år: ”Kan antingen ladda om varumärket vi redan har, eller forma något nytt”

Publicerad: 21 oktober 2021, 06:48

Content- och produktionsbolaget Chimney byter namn till Edisen. De senaste åren har man genomfört ett flertal förvärv och utvecklat sin affär, och det ligger också bakom namnbytet. Namnbytet är också starten på en satsning som man ser ska hålla 25 år till. När man startade, år 1996, döpte man byrån efter kontorets konsumtion av cigaretter. ”På den tiden gick man till Seven-eleven och köpte hela limpor cigaretter. Och så rökte vi som skorstenar,” berättar Henric Larsson, grundare och koncernchef.


Ämnen i artikeln:

The Chimney Pot

När Chimney Pot, som från och med i dag heter Edisen, startade så var det på initiativ av Henric Larsson. Han hade arbetat i London med realityshow, The Real World.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

The Chimney Pot

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.