Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Tidigare RBK-medarbetare startar nytt

Publicerad: 24 september 2020, 09:05

Den nystartade byrån Integrated har redan börjat jobba med uppdrag för kunder som Villeroy & Boch och Ålandsbanken.


Ämnen i artikeln:

IntegratedRBK

I våras tog coronapandemin och den efterföljande lågkonjunkturen knäcken på den hyllade och prisbelönta kommunikationsbyrån RBK.

LÄS MER: RBK:s grundare om konkursen: ”Vi ville inte att vår dubbelknock skulle drabba alla andra”

Nu har flera tidigare anställda valt att starta på ny kula. Ledarskapet på nya varumärkes- och kommunikationsbyrån Integrated består av Erik Larsson och Christina Nyfeldt, art director respektive projektledare. Utöver dem och en handfull tidigare kolleger kommer de även jobba med ett nätverk av frilansare.

– Vi har våra bästa jobb framför oss. Det är väldigt inspirerande att ta den här möjligheten och fortsätta tillsammans, säger Erik Larsson, partner på Integrated och tidigare art director på RBK.

Byrån har redan hunnit inleda uppdrag för Villeroy & Boch/Gustavsberg, Ålandsbanken, Alandia och Race for the Baltic.

– Ambitionen är inte att skapa en kopia utav vad som varit, utan snarare att blicka framåt och utvecklas gemensamt med våra kunder. Vi räknar resultat inte timmar, säger Christina Nyfeldt.

RBK prisades bland annat med två grand prix i Cannes Lions, ett för Ålandsindex för Ålandsbanken (2016) och ett för Doconomy och kortet DO Black (2019).

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

IntegratedRBK

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.