Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Trickle etablerar sig i Göteborg

Publicerad: 12 mars 2020, 08:59

Trickles Göteborgskontor, från vänster: Eric Lundekrans, Jonas de Lange, John Nyvelius, Karl Jansson, Amila Hasani, Björn Jansson

Foto: Patrik Olsson. 

Real Agency Groups bolag inom content distribution har öppnat kontor i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

Trickle

Sedan den 1 januari 2020 finns Trickle  i Göteborg vilket innebär att syskonbyrån Spoons distributionsavdelning i Göteborg blir ett helt eget bolag under Trickle, som sedan tidigare finns i Stockholm med 14 anställda och såväl svenska som internationella samarbeten och kunder. Satsningen kommer att innebära ett ännu mer vässat och fokuserat erbjudande inom distribution av innehåll.

Trickle Göteborg har i skrivande stund sex anställda och ansvarig för satsningen blir Eric Lundekrans, som tidigare varit Business Developer på Spoon i Göteborg.

– Det här är ett spännande och logiskt steg. Spoon i Göteborg har under de senaste åren satsat på att bygga ett starkt erbjudande inom content distribution. Utvecklingen har skett organiskt och vi har sett det som en viktig och självklar del av Spoons erbjudande, säger Eric Lundekrans och fortsätter:

– Nu mergar vi dessa enheter till en – något som främjar både oss och våra kunder. Teamen i Göteborg och Stockholm har mycket att lära av varandra! Det här bidrar till ytterligare synergier och ett rejält vässat erbjudande, säger Eric Lundekrans. 

Trickle ingår byrånätverket Real Agency Group (RAG), tillsammans med Spoon, Oh My, KIT och The Domain Was Taken. Resumé avslöjade i början av året att Bonnier letar efter en ny ägare till byrågruppen och försäljningsprocessen pågår just nu för fullt. Under 2018 omsatte byråerna, som tillsammans har 350 anställda, 322 miljoner kronor med ett resultat på 18 miljoner kronor.

– Vi kikar redan på fler ställen att etablera Trickle, säger Anders Ribba, vd på Real Agency Group i en kommentar.  

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Trickle

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.