Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Trots corona – contentbyrån expanderar

Publicerad: 26 juni 2020, 09:05

Från vänster: Oscar Johansson, vd, Anders Neck, New Business Director, och Johan Börjesson, byråchef Göteborg. 

Foto: Press

Först Stockholm, sedan Göteborg och nu Jönköping. Contentbyrån Glory Days öppnar nytt kontor mitt under rådande pandemi.


Ämnen i artikeln:

Glory Days

2019 blev ett bra år för contentbyrån Glory Days, som fick in flera nya kunder och ökade både omsättning och vinst. Nu etablerar sig bolaget i Småland, genom öppnandet av sitt tredje kontor i Jönköping. 

Man har sedan 2010 kontor i Stockholm, och kontor i Göteborg sedan 2015. 

– Att Jönköping och Kronoberg är starka tillväxtregioner råder det ingen tvekan om. Bland annat finns där många företag inom B2B som kanske inte är kända för den breda allmänheten, men som är väldigt framgångsrika inom sina branscher och områden. Då är det även en intressant region för oss att finnas i, säger Glory Days vd, Oscar Johansson, i ett pressmeddelande. 

Han säger att bolaget vill vara nära sina kunder, både bildligt och bokstavligt talat. Att satsningen sker under en rådande pandemi och med de ekonomiska konsekvenser som det medför stoppar inte bolaget. 

– Visst kan timingen ifrågasättas, men vi tänker långsiktigt och ser bortom covid-19. Vi vill hålla vår plan och tror på den här regionen, säger Oscar Johansson.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Glory Days

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.