Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Valtech växer ytterligare – köper nederländsk B2B-byrå

Publicerad: 4 mars 2022, 13:38

Herbert Pesch, grundare och kommersiell chef på Evident tillsammans med Evidents vd Ferry Meijndert.

Valtech lägger vantarna på Evident.


Ämnen i artikeln:

UppköpNyheter

Den globala digitalbyrån Valtech köper ytterligare bolag. Den här gången rör det sig om den B2B-inriktade konsultverksamheten Evident. Bolaget har närvaro i Nederländerna och Portugal och jobbar med affärstransformation för företag som Atlas Copco, Vanderlande och Aalbert Industries. 

– Evident och Valtechs verksamheter är ur ett affärs- och teknikperspektiv helt kompletterande. Vi är glada över att välkomna de begåvade Evident-teamen till Valtech som vi har hittat ömsesidiga värderingar och kultur hos. Tillsammans med Evident och Valtechs kunder kommer vi att fortsätta att vara en ledande strategisk transformationspartner som accelererar tillväxten för B2B-företag i hela regionen och utanför, säger David Gompel, Europachef på Valtech.

För ett år sedan köpte Valtech den svenska digital- och reklambyrån Radon Creative. Bolagsgruppen består i dagsläget av 4700 anställda inom experience design, tech och marknadsföring och utveckling.

– Jag ser verkligen fram emot möjligheten att växa vår internationella verksamhet ännu snabbare på B2B-marknaden inom ramen för Valtech. Tidpunkten för att vi skulle träffas kunde inte ha varit bättre med tanke på tillväxten på B2B-marknaden, säger Ferry Meijndert, vd på Evident i ett pressmeddelande.

 

 

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

UppköpNyheter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.