Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Walter Naeslunds byrågrupp Mission to Mars startar bolag med artistmanager

Publicerad: 17 maj 2021, 11:56

Jörgen Olofsson, Julia Anjou, Andreas Grahn och Walter Naeslund.

For the fan kommer att utveckla varumärken och skapa kollektioner tillsammans med artister. Vd för bolaget blir managern Andreas Grahn.

Ämnen i artikeln:

Honesty

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


För tre år sedan köpte Walter Naeslund ut de andra delägarna i reklambyrån Honesty. Martin Marklund, Petrus Kukulski och Emil Clase startade Season5 medan Honesty byggdes på med designbyrån Amore och senare ljudbolaget Poetic. Nu startar byrågruppen med namnet Mission to Mars sitt fjärde bolag, For the Fan, tillsammans med musikbolaget 20/20 Records vd Andreas Grahn.

Bolaget kommer att utveckla varumärken och ta fram kollektioner i samarbete med artister.

– Artister har en unik relation till sina fans och vi ser en möjlighet att skapa stora värden för artisten, fansen och varumärken vi samarbetar med. Mission to Mars har med Amore och Honesty en nivå på strategi, design och kommunikation som kan lyfta många artister och dessutom en byråkultur som är rock n' roll. Det var tydligt att ett plus ett blev tre här, säger Andreas Grahn, som blir ny vd och partner i For the Fan i en kommentar.

For the Fan har hittills kollektioner ute för Oscar Zia och Paul Rey.

– Det här är ett strategiskt intressant steg för oss som öppnar nya dörrar för både affärer och samarbeten mellan varumärken och artister. Vi ser att vi tillsammans kan skapa mycket värde här. Andreas är också en fantastisk person som förstår både musikvärlden och vad som driver varumärken, kommenterar Walter Naeslund, vd för Mission to Mars och Honesty.

Andreas Grahn har tidigare jobbat med bland annat artister som Norli & KKV, Paul Rey och Lazee och med låtskrivare bakom hits till artister som Molly Sandén, Danny Saucedo, Måns Zelmerlöw, Darin, Sabina Ddumba, Nea, Molly Hammar, Oscar Zia och Cherrie.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev