Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Zellout startar produktionsbyrå

Publicerad: 11 december 2019, 08:27

Tommy Lindgren, vd på Zellout och Björn Kallin, vd på Smatter.

Foto: Pressbild

Zellouts nya produktionsbyrå Smatter kommer ha fokus på digital och grafisk produktion.


Ämnen i artikeln:

ZelloutProduktionsbyråer

Reklambyrån Zellout startar ny produktionsbyrå under namnet Smatter. Namnet ska representera att kunden ska få hjälp snabbt och fokus är på digital och grafisk produktion.

– Zellout arbetar strategiskt med varumärken, skapar koncept, gör kampanjer och mäter nyttan för våra kunder. Men alla företag, och projekt, har inte det behovet. Ibland vet kunden precis vad de behöver och då ska de kunna få det snabbt, säger Tommy Lindgren, vd på Zellout, i ett pressmeddelande. 

Smatter är två anställda från start och redan efter nyår ansluter en tredje medarbetare till företaget. Och planen är att växa ännu mer. En av dem som är med från början är Björn Kallin med nästan 15 år i branschen. 

LÄS MER: ”Kvintett till Zellout som startar traineeprogram” 

Björn Kallin, vd på Smatter, kommenterar:

– Jag älskar kommunikation i alla dess former, framför allt den som blir av. Det är inte så ”fint” att prata om sig själv som en produktionsbyrå, men det är på tiden att tydliggöra och hylla hantverket. Det finns helt klart en plats för oss på marknaden. 

Smatter kommer att verka i Stockholm och Uppsala. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

ZelloutProduktionsbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.