Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Absolut väljer pr-byrå i Sverige

Publicerad: 8 december 2015, 13:21

Part Stockholm har under året jobbat med flera projekt för Absolut, både genom Pernod Ricard Sverige och The Absolut Company.


Ämnen i artikeln:

Absolut VodkaByråval

Byrån har bland annat ansvarat för pr för den svenska marknaden för det prestigefulla konstpriset Absolut Art Award och den anslutande Absolut Art Baren "President Room" som skapades av den svenska konstnären Ilja Karilampi.

Part hjälpte också till med utveckling av konceptet och genomförandet av Exopark, en Absolut Art Bar som byggdes på Urban Delis takterrass på Sveavägen i centrala Stockholm.  

Under 2015 har samarbeten gjorts med Icon Magazine, Diana Orving och en del utvalda eventaktiviteter. Part var även med i lanseringen av den senaste limited edition-flaskan "Absolut Electrik". Nästa år fortsätter Part att jobba med övergripande pr-kommunikation, bland annat implementeringen av den uppdaterade designen av Absoluts flaska samt Absolut Elyx. Absolut ägs idag av Pernod Ricard Sverige och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Absolut VodkaByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.