Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Absolut Vodka väljer Assefa Communication

Publicerad: 15 september 2020, 09:50

Lili Assefa.

Foto: Press

Entreprenören Lili Assefas byrå Assefa Communication blir ny PR-partner för Absolut Vodka i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Absolut VodkaAssefa Kommunikation

Assefa Communication jobbar sedan tidigare med kunder som klädmärket Hope, Årets Kock och författaren Camilla Läckberg. Nu knyter de till sig Absolut Vodka, och blir varumärkets PR-partner i Sverige. Därmed kommer Assefa Communication bland annat ansvara för vodkatillverkarens marknads-PR med fokus på medierelationer och kreativa samarbeten, samt bistå med strategisk rådgivning. 

– Absolut bär på en fantastisk historik av kreativa samarbeten inom design, kultur och musik vilket går helt i linje med vår verksamhet på Assefa. Vi ser därmed fram emot att tillsammans förmedla deras brand story på ett nytänkande och kreativt sätt, säger Lili Assefa, vd och grundare av Assefa Communication, i ett pressmeddelande.

Absolut ägs av Pernod Ricard och har sitt huvudkontor i Stockholm.

– Vi känner ett stort förtroende för Assefa Communications strategiska PR-verksamhet och kreativa höjd och ser fram emot att tillsammans presentera våra kommande satsningar, säger Sophie Linnusaar, brand manager på Absolut Vodka.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.