Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Agency vinner N!ck's

Publicerad: 19 april 2017, 12:01

Från vänster; Carolina Laurén, Carina Berg och Dian Martinez Valencia, Agency

Agency blir livsmedelsföretaget N!ck's nya PR-byrå i Sverige.


Ämnen i artikeln:

ByråvalAgency

N!ck's är ett svenskt företag som tillverkar godis och snacks utan tillsatt socker, inför deras satsning på den svenska marknaden har de nu valt Agency som sin PR-byrå i Sverige.

– Vår idé är att goda livsmedel inte bara ska smaka gott. De ska också vara bra för dig. 2017 blir året då vi storsatsar på den svenska marknaden och vi har flera spännande produktlanseringar att se fram emot. Agency har visat stort engagemang och kreativ höjd vilket är betydelsefullt för oss i våra kommunikativa satsningar, säger Hanna Granebring, marknadschef på N!ck’s.

Första uppdraget för Agency blir att lansera N!ck's tjänst Sockeraktuen som ska hjälpa svenskarna att "sockerstäda" sina hem.

– Det känns väldigt roligt att få möjlighet att jobba med ett så modigt och innovativt företag som N!ck’s. Sockerdebatten är ständigt aktuell och vi ser fram emot att öka medvetenheten kring hälsosamma alternativ bland svenskarna, säger Carolina Laurén, projektledare på Agency.

Arbetsgrupp på Agency:

Niclas Lövkvist, Senior Rådgivare

Carolina Laurén, Projektledare

Dian Martinez Valencia, PR-konsult

Carina Berg, PR-assistent

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalAgency

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.