Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Agria anlitar Mustasch

Publicerad: 29 oktober 2015, 15:12

Bild ur en tidigare reklamfilm för Agria.

Agria Djurförsäkringar bestämde sig för att skaffa en reklambyrå. Valet föll på Mustasch.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerPitch

Agria Djurförsäkringar är en del av Länsförsäkringar. Nyligen bestämde de sig för att hitta en ny reklambyrå, och vände sig sedan till Komm:s medlemsregister. Där valdes ett antal byråer ut, som sedan fick visa sina färdigheter genom ett testuppdrag och en workshop.

Efter urvalsprocessen stod det klart att Mustasch, med kontor i Karlskrona och Stockholm, kammade hem kontot. Uppdraget gäller både strategi och produktion.
– Mustasch kändes mitt i prick från första mötet, vi hade en bra dialog från början. De är duktiga på att lyssna och bidra till att utveckla våra egna idéer och känns jordnära och prestigelösa. Bra egenskaper för att skapa ett kreativt utbyte och ett nära samarbete, säger Pernilla Melander, kommunikationsansvarig på Agria i ett pressmeddelande.

Mustaschs vd och cd Anna Stenström ser fram emot att jobba med den nya kunden.
– Agria ser långsiktigt på sin satsning, vilket givetvis skapar ett mer inkluderande och engagerande samarbete. Det ger ett ömsesidigt förtroende som öppnar dörrar för att våga lite mer, ta ut svängarna och se resultat.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerPitch

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.