Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

All of us och The Amazing Society i nytt samarbete

Publicerad: 21 september 2018, 07:54

Foto: Pressbild

Tillsammans med The Amazing Society startar mångfaldsnätverket All of us en diversity panel för att skapa normbrytande budskap.


Ämnen i artikeln:

ByråvalThe Amazing Society

För att stärka Social First-byråns förmåga att producera och leverera marknadsföring som bryter mot stereotyper och fördomar samt bidrar till att skapa normbrytande budskap, har All of us i samarbete med The Amazing Society startat en diversity panel som ska skapa en förändring i reklambranschen.

– Panelen är en viktig komponent i vår process för etiskt kvalitetssäkerställande och hjälper oss att ta nästa steg i vårt arbete att driva en förändring av de budskap och bilder reklambranschen producerar, säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society, i en kommentar.

Sex personer från All of us ska under tre månader granska och komma med feedback på processen.

– Vi ser det här som ett sätt att få in andra perspektiv i den kreativa processen och därmed förhoppningsvis kunna göra skillnad på riktigt. Jag ser fram emot att vara med i The Amazing Societys förändringsarbete på det här sättet, säger Roshanak Fatahian, grundare av All of us som också sitter i panelen.

Deltagare i panelen är
:
Roshanak Fatahian
Brandon Sekitto
Bora Özturk
Gabriela Velasquez Ulloa
Nathalie Ruejas Jonson
Arijana Duvnjak

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ByråvalThe Amazing Society

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.