Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Aller media väljer Strossle

Publicerad: 8 november 2017, 07:42

Mediehuset Aller media inleder ett samarbete med Strossle för att öka trafiken och intäkterna på sina sajter, med hjälp av innehållsrekommendationer.


Ämnen i artikeln:

StrossleAller MediaDigitalbyråer

Strossle har en teknikplattform som hjälper publicister att rekommendera rätt innehåll och annonser till rätt användare. Nu inleder alltså bolaget ett samarbete med Aller Media.

– Vi är mycket glada att Aller media har valt oss som samarbetspartner. De har en fantastisk innehållsportfölj som vi nu vill maximera värdet på. Planen är att vi ska öka både antalet sidvisningar och intäkterna från Content Marketing, säger Anna Holmquist, Sverigechef på Strossle.

– Det är kul att vara igång med vårt samarbete. Vi jobbar ständigt för att öka engagemanget på våra sajter och där erbjuder Strossle en intressant lösning som både besökare och publicist vinner på, säger Joakim Holfve, produktchef på Aller media.

I dag samarbetar Strossle med flera av de svenska publicisterna och gör mer än tre miljarder innehållsrekommendationer i tio länder varje månad. Bolagets intäkter kommer huvudsakligen från rekommendationer av sponsrat innehåll. Verksamheten grundades 2013 och har idag 70 anställda i 10 länder.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.