måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Amazon Prime Video till Åkestam Holst

Publicerad: 8 september 2023, 08:08

Jenny Kaiser, vd på Åkestam Holst.

Foto: Sören Andersson

Amazon Prime Video har valt Åkestam Holst som ny kreativ byråpartner. Prime Videos nordiska pr-chef säger samtidigt att streamingtjänsten samarbetar med fler kreativa byråer.

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstMarknadsföring

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Amazon Prime Video lanserades i Sverige 2021 och har sedan dess, i likhet med många andra streamingtjänster, investerat i lokalt innehåll. Nu kan Resumé berätta att Prime Video valt Åkestam Holst som ny kreativ byråpartner. Det bekräftar bolagets nordiska pr-chef Max Bellman.

– Det stämmer att vi ska jobba med Åkestam Holst för enskilda uppdrag men samarbetar redan med många fler byråer både på nordisk och global nivå, så det är inget exklusivt, skriver han i ett mejl, och förklarar vidare att Prime Video arbetar med fler kreativa byråer för olika typer av kampanjer.

På frågan om hur omfattande just Åkestam Holst uppdrag är återkopplar Max Bellman inte.

Jenny Kaiser, vd på Åkestam Holst, kommenterar den nya kunden i ett mejl:

– Vi är oerhört glada, stolta och exalterade över vårt nya samarbete där vi kommer arbeta med enkilda lokala titlar för Prime Video i Norden. ”Hur” kommer återkomma om när vi lanserar vår första titel.

Två av de senaste svenska produktionerna Prime Video presenterat är två realityserier: ”Parneviks All In!”och ”Bingo & Julia”.

LÄS MER: Amazon planerar reklamversion för Prime Video

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev