fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Apotek Hjärtat väljer Westander

Publicerad: 11 maj 2023, 13:30

Apotek Hjärtat har valt pr-byrån Westander.

Apotek Hjärtat har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Samarbetet kompletterar övriga byråsamarbeten och handlar om att stärka Apotek Hjärtats varumärke och opinionsbilda för ökad folkhälsa.

Ämnen i artikeln:

Apotek HjärtatWestanderMarknadsföringReklam

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


– Apoteken spelar en viktig roll i människors vardag och kan bidra mycket till ökad folkhälsa. Vi vill gärna dela med oss av både kunskap och de utmaningar vi ser kring en mer hållbar samhällsutveckling, säger Katarina Frigell, kommunikationschef på Apotek Hjärtat i ett pressmeddelande.

Apotek Hjärtat ingår i ICA Gruppen och är Sveriges ledande apotekskedja med nästan 400 apotek runtom i landet. Nyligen fick Apotek Hjärtat utmärkelsen Sveriges grönaste varumärke av strategikonsultföretaget Differ. Westander har tidigare arbetat med Apotek Hjärtats hållbarhetsrapport.

I Westanders arbetsgrupp ingår Katalin Herngren som är ansvarig för byråns tjänster inom strategi och seniorkonsulten Emma Rost.

– Jag ser fram emot att hjälpa Apotek Hjärtat att delta i debatten om folkhälsa och hållbarhet. Apoteken kan bland annat bidra till smartare vårdkedjor, säger Katalin Herngren, kundansvarig konsult på Westander i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev