Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Apotek Hjärtats öppnar rosa barberarsalong till stöd för Cancerfonden

Publicerad: 19 oktober 2017, 09:20

I några dagar intar "The Pink Barbershop" gallerian Mood i Stockholm. Här erbjuds Apotek Hjärtats rosafärgade rakskum som är framtaget för insamlingen till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerWenderfalck

Från och med i går fram till den 21 oktober kan de som vill bidra till svensk cancerforskning genom att komma till Apotek Hjärtats rosa barberarsalong i gallerian Mood Stockholm. "Samtliga intäkter från The Pink Barbershop" är en del av Apotek Hjärtats insamling till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och alla intäkter från salongen skänks till cancerforskningen.

Initiativet bygger på en av årets rosa produkter från Apotek Hjärtat: ett rosa rakskum för män. På plats i barberarsalongen för att ge besökarna professionella rakningar finns barberare från Hornstullsbaserade salongen Roy & Son. Efter rakningen swishar besökaren valfri summa direkt till Cancerfonden. Rakskummet kommer att finnas till försäljning på plats i salongen.

– Genom det här initiativet vill vi uppmuntra alla som har möjlighet att komma till vår salong och raka sig för att visa sitt stöd i kampen mot cancer. Det känns viktigt att visa att vi kan göra skillnad genom små handlingar och vi hoppas på en stor uppslutning, säger Fredrik Kullberg, marknadschef på Apotek Hjärtat i en kommentar.

För den som har svårt att ta sig till Stockholm för en professionell rakning finns det ändå möjlighet att sluta upp mot Apotek Hjärtats initiativ. Under hela oktober kan de som vill lägga upp en bild på sitt nyrakade ansikte på Instagram med hashtaggen #rakarosa och @apotekhjartat. Varje upplagd bild innebär att Apotek Hjärtat skäner tio kronor till cancerforskningen.

Idé och koncept är framtaget av Wenderfalck. Bakom eventproduktionen står eventbyrån AnotherBrand.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerWenderfalck

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.