Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Appelberg vinner Tillväxtverket

Publicerad: 24 februari 2016, 12:52

Appelberg får uppdraget att göra content för kampanjen "tillväxtskapande samhällsplanering". Detta kommer att synas i digitala kanaler under våren.


Ämnen i artikeln:

AppelbergTillväxtverketContentbyråer

Tillväxtverket blev klara med sin upphandling av contentbyrå för sin kommande kampanj. Uppdraget går ut på att skapa redaktionellt innehåll med syfte att lyfta fram näringslivets behov för näringslivs- och samhällsutvecklare på lokal och regional nivå. Detta ska Appelberg hjälpa till med.
– Vi ska dels lägga upp en strategi för content marketing i kampanjen. Dels ska vi göra ett antal case på olika företag som man använder i olika digitala kanaler, säger Göran Lind, redaktionschef på Appelberg.

Samarbetet med Appelberg är det första av sitt slag för Tillväxtverket. De har aldrig tidigare jobbat med en contentbyrå. Göran Lind hävdar att de är en perfekt partner för uppdraget.  
– Det ligger i linje med Appelbergs inriktning. Vi är bra på näringslivsfrågor och har många stora industriföretag bland kunderna. Det ligger också i linje med vad vi vill göra. Vi har ökat andelen digitala uppdrag precis som alla andra och vi vill fortsätta växa där.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.