Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Arken Zoo tar in pr-byrå

Publicerad: 30 mars 2021, 09:19

BCW blir Arken Zoo:s kommunikationsbyrå i Sverige.


Ämnen i artikeln:

BCW

Samarbetet mellan Arken Zoo med över 100 butiker runtom i landet och BCW syftar till att utbilda allmänheten i både glädjen och utmaningarna med att vara husdjursägare samt öka kännedomen för varumärket.

Samarbetet kommer i en tid där många svenskar valt att skaffa husdjur under pandemin. Som ett talande exempel registreras idag tio procent fler nya valpar än vid årets början, enligt Jordbruksverket. 

– Under 2020 har vi sett ett ökat intresse för husdjur, allt fler svenskar hittar kärleksfulla familjemedlemmar. Det är därför viktigare än någonsin att hjälpa nuvarande och potentiella husdjurägare och husdjur. BCW känns som den perfekta kommunikationsbyrån att hjälpa oss i detta. Inte bara på grund av deras många fina kontorshundar utan även för deras integrerade, kreativa sätt att arbeta, säger Sarah Frelin Ekvall, marknadschef för Arken Zoo i ett pressmeddelande. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BCW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.