måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Around You vinner globalt pr-uppdrag för elsparkcykel

Publicerad: 14 april 2021, 07:56

Foto: Press

Around You får in Voi-konkurrenten Tier som ny kund.

Ämnen i artikeln:

Upphandling

Julia V. Caesar

julia.v.caesar@resume.se


Den nystartade byrån Around You, med kontor i Stockholm och Göteborg, vinner elsparkcykeln Tiers upphandling av kreativ pr-partner. 

Byrån arbetar sedan tidigare med kunder som SEB och Nordhem. 

– Att vi har fått det fina uppdraget och förtroendet att jobba med Tier ser vi som en spännande utveckling av byrån och i linje med vår ambition att skapa jobb i världsklass, säger John-John Skoog, medgrundare och creative på Around You, i ett pressmeddelande. 

Enligt Around You erbjuder byrån ett tredje alternativ till traditionella byråer och inhouse, då de arbetar mer integrerat med kunden och nära affären utan att lägga veckor på övningar med post it-lappar. 

– Det handlade om en kombination av driv, strategisk och kreativ höjd när det kommer till förståelsen för städers utveckling och oss som varumärke. TIER som ett mycket snabbväxande bolag behöver ha den förståelsen från början då expansion är i fokus. Traditionella byråer hänger helt enkelt inte med i det tempot som krävs för att ligga i linje med det vi gör på TIER nu. Att Around You också blir vår globala partner och har direktdialog med huvudkontoret i Berlin gör att vi effektivt kan etablera idéer på flera marknader samtidigt, säger Sofia Juhlin, marketing director på Tier. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev