Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Åtta nya kunder till Obeya: ”Vi växer så det knakar”

Publicerad: 28 juni 2022, 12:50

Canan Yasar och Maria Hazards PR-byrå Obeya får bland annat in energidrycksjätten Redbull på kundlistan.


Ämnen i artikeln:

ObeyaObeya PRNyheter

Sedan 2020 har PR-byrån Obeya haft rejält med luft under vingarna. Byrån har inte bara växt utan var förra året Sveriges mest lönsamma PR-byrå med en rörelsemarginal (räknat på byråintäkt) på hela 44 procent.

Nu presenterar grundarduon Canan Yasar och Maria Hazard åtta nya kunder: rekryteringsbolaget Academic Work och dess systerbolag Crowd Collective, energidrycksjätten Redbull, köksutrustningstillverkaren Tefal, nätverket Vi är alla Malmö, arkitektkontoret Arkvision, studieförbundet NBV och startupen Bashi. Uppdragen för de nya kunderna spänner mellan strategi, medierelationer och varumärkesidentiteter.

– Vi är jätteglada över att få välkomna hela åtta nya spännande kunder, och det känns kul att vi fortsätter att bredda kundlistan med både nya branscher och uppdrag, säger Maria Hazard, vd på Obeya.

Sedan tidigare jobbar byrån med kunder som Meds, Halebop och Visit Finland.

– Nya kunder betyder även nya medarbetare. Vi har precis flyttat till ett nytt kontor och Obeya växer så det knakar – utmaningen för oss just nu är att hitta rätt personer i den takt som behövs, fortsätter Maria Hazard.

 

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ObeyaObeya PRNyheter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.