tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Awapatent väljer Geelmuyden Kiese som byrå

Publicerad: 11 maj 2016, 08:37

Foto: Pressbild

Konsultföretaget Awapatent väljer Geelmuyden Kiese som pr-byrå. Företaget har sitt huvudkontor i Malmö och det är just för den svenska marknaden Geelmuyden Kieses uppdrag gäller.

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

LL

Louise Lindberg


Jonas Collet är kundansvarig och chef för corporate communications på Geelmuyden Kiese, och han har tidigare samarbetat med Awapatent på andra byråer.

– Jag är glad att få fortsätta samarbetet med Awapatent som verkar i en spännande bransch i stor förändring. Möjligheten att skapa affärer med hjälp av immateriella tillgångar har stor betydelse för Sveriges innovationskraft. Jag har nu med mig ett starkt team som kommer kunna lösa den kommunikativa utmaningen med nya ögon, säger Jonas Collet i ett uttalande.

Förutom Jonas Collet kommer även Daniel Wahlström ingå som teammedlem och Malin Holmberg kommer jobba som projektledare i samarbetet med Awapatent. På Awapatent är man nöjd med byråvalet.

– GK har en bred kompetens inom corporate communications och det engagemang och mod som krävs för att våga utmana oss att kommunicera mot nya målgrupper på fler arenor, säger Birgitta von Friesendorff, kommunikationschef på Awapatent.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev