Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Bilprovningen väljer Ottoboni och Strateg

Publicerad: 1 september 2014, 14:12

Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef på Bilprovningen

Bilprovningen väljer att jobba med två byråer - Ottoboni och Strateg. – De kommer bli våra långsiktiga partners, säger Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef på Bilprovningen, till Resumé.


Ämnen i artikeln:

StrategOttoboni

Efter pitchen i våras valde Bilprovningen ett samarbete med både Ottoboni och Strateg. Tanken är att de båda byråerna ska komplettera varandra.  

–Det är fortfarande en omogen marknad med ständiga förändringar. Ottoboni och Strateg kommer att bli våra långsiktiga partners på resan. Anledningen till att vi valde två byråer är att de kompletterar varandra vad gäller våra framtida behov. Ottoboni är en digital kommunikationsbyrå och Strateg en reklambyrå, men som också besitter kreativ digital kompetens, säger Cecilia Blom Hesselgren, kommunikationschef på Bilprovningen, till Resumé.

I juli 2010 avreglerades marknaden för bilbesiktning och Bilprovningen har sedan dess fått konkurrens av ett tiotal andra aktörer.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

StrategOttoboni

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.