Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Bjurfors väljer M&C Saatchi

Publicerad: 26 juni 2017, 09:18

Kristina Wärmare och Camilla Revå Axby, marknadschefer för Bjurfors.

Bjurfors, ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag, väljer M&C Saatchi som ny kommunikationsbyrå och M&C Saatchi Go! som ny produktionsbyrå efter en omfattande upphandling ledd av byråvalskonsulten Gunilla Bergh på Engage Marketing.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerM&C SaatchiPitchBjurfors

–  Vi har letat efter en framtidsinriktad strategisk och kreativ partner som kan stödja oss i arbetet framöver, och i och med det lyfta såväl kundnöjdhet som försäljning. Nu ska det bli kul att tillsammans med M&C Saatchi utveckla ny och inspirerande kommunikation som inte bara bibehåller vår starka ställning på marknaden utan dessutom förstärker den, säger Kristina Wärmare, en av två marknadschefer på Bjurfors i ett pressmeddelande.

–  M&C Saatchi har visat på en kombination av strategisk och kreativ kraft, och har ett enormt engagemang som tilltalar oss. De har erfarenhet av att arbeta med komplexa branscher med stora behov av ökad enkelhet och förnyelse. Byrån motsvarar helt de behov vi har och vi ser mycket fram emot att få komma igång med samarbetet, säger Camilla Revå Axby, Bjurfors andra marknadschef i en kommentar.

–  Vi är naturligtvis glada. Vi tackar för tilliten och ser mycket fram emot att skapa
nyskapande och enkel kommunikation tillsammans med teamet på Bjurfors. Ett varumärke med en spännande resa framför sig i en kategori som står inför stora ändringar i åren som kommer. Det gör uppdraget såväl utmanande som roligt. M&C Saatchi och M&C Saatchi Go! drivs av en uttalad ambition att förenkla. Det är kärnan i allt vi gör, såväl i strategiskt tänkande som kreativt utförande och produktion, och det är så vi kommer att arbeta tillsammans med Bjurfors, säger Bjarte Eide, vd för M&C Saatchi i en kommentar.

Uppdraget startar omedelbart

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.