Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Bokförlaget Polaris inleder samarbete med ILES PR

Publicerad: 13 april 2017, 08:50

Jonas Axelsson, förlagschef Polaris och Helena Iles, vd ILES PR

Foto: Viktor Gårdsäter / Sandra Löv

Det danska bokförlaget Polaris inleder ett samarbete ILES PR.


Ämnen i artikeln:

PR-Byråer

Polaris, drivet av danska mediehuset JP/Politiken, inleder samarbete med ILES PR inför deras satsning på den svenska marknaden. De första utgivningarna väntas till hösten. ILES PR har sedan tidigare bred erfarenhet från kultur- och nöjesbranschen.

– Bokförlaget Polaris har en ambitiös plan, säger Jonas Axelsson förlagschef på Polaris. Vi ska försöka etablera oss snabbt och växa fort. Med en bred utgivning med många nya berättare i inledningen så krävs det extraordinära samarbetspartners för att verkligen nå ut och lyckas. Jag tror att ILES PR är en sådan partner och ser verkligen fram emot att göra Polaris innehåll synligt tillsammans med dem.

ILES PR grundades 2010 och står bland annat bakom pr-arbetet med Jonas Gardells "30 år tillsammans", Sclateaterns "Egenmäktigt förfarande" och Sveriges Radios "Musikhjälpen" och "P3 Guld".

– Det är jättekul att vi får vara med från starten med en så här stor satsning, säger Helena Iles, vd på ILES PR. Polaris kommer bli en tung spelare i Sverige och vi ser fram emot att få jobba både strategiskt och operativt med samtliga av deras författare och titlar. Det ska dessutom bli väldigt spännande att gifta ihop våra bolags olika kompetenser och erfarenheter.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-Byråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.