Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Bolåneutmanaren anlitar Söderhavet

Publicerad: 1 juli 2022, 11:25

Jesper Robinell, creative director Söderhavet, Tove Bjurström, design director Söderhavet, Dag Wardaeus, medgrundare Hypoteket, Patrik Fjelkegård, marknadschef Hypoteket, Carl-Johan Norduist, vd och medgrundare Hypoteket.

Under sommaren och hösten kommer Söderhavet att ta fram Hypotekets nya varumärkes- och designplattform.


Ämnen i artikeln:

SöderhavetNyheterHypoteket

Hypoteket är en av de nya aktörer som de senaste åren försökt utmana jättarna på bank- och finansmarknaden. Bolaget har riktat in sig på bolånemarknaden, en marknad som just nu befinner sig i gungning. Nu väljer de att inleda ett samarbete med designbyrån Söderhavet, en byrå som den närmsta tiden kommer ta fram en ny varumärkes- och designplattform åt dem. 

– Det räcker inte bara med att vara bättre än bankerna, vi måste visa det också. Söderhavet har en hög strategisk nivå och en enastående känsla för design och blir därför den perfekta partnern i vårt varumärkesarbete, säger Patrik Fjelkegård, marknadschef på Hypoteket.

– Hypoteket har verkligen potential att fortsätta sin framgångsresa, och då blir arbetet med varumärke och design en viktig del i Hypotekets utveckling. I en värld av ganska generisk design, så tror vi på att hitta det unika för varje företag och göra design som gör skillnad, säger Tove Bjurström, design director på Söderhavet.

Söderhavet har de senaste åren jobbat med kunder som KPA Pension, Almega, Hyresgästföreningen, Norr och Anoto.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

SöderhavetNyheterHypoteket

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.