Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Bonnier Magazines bygger koncept- och contentbyrå

Publicerad: 23 augusti 2018, 11:37

Malin Lundberg Aguilera och Emelie Grahn

Foto: Pressbild

Emelie Grahn och Malin Lundberg Aguilera får ansvaret att leda Bonnier Magazines & Brands nya byrå.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Magazines & BrandsByråval

Bonnier Magazines & Brands bygger Sveriges största koncept- och contentbyrå. Emelie Grahn, tidigare konceptansvarig, och Malin Lundberg Aguilera, tidigare redaktionschef på mama, får ansvaret att leda byrån.

– Målet är att bli Sveriges största koncept- och contentbyrå och denna drömduo är perfekt för uppdraget, att leda avdelningen och konceptaffären till nästa nivå, säger Björn Söderström, Chief Business Accelerator, i en kommentar.

Emelie Grahn har tidigare erfarenhet av att ansvara över framgångsrika koncept och Malin Lundberg Aguilera har som redaktionschef för mama jobbat med konceptaffärer för Polarn O. Pyret.

Tanken är att den nya koncept- och contentbyrån ska skapa koncept tillsammans med sina kunder, där Emelie Grahn och Malin Lundberg Aguilera agerar strategiska rådgivare och fungerar som en kreativ byrå för både det konceptuella och produktion.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.