Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Bonnierförlagen väljer Oh My

Publicerad: 19 februari 2018, 11:05

Oh My får uppdraget att utveckla Bonnierförlagens sajter.


Ämnen i artikeln:

ByråvalOh MyBonnierförlagen

I uppdraget ingår att ta fram nya sajter åt flera av Bonnierförlagens varumärken, däribland Albert Bonniers Förlag och Bokförlaget Forum.

– Vi träffade flera olika digitala byråer och kände att Oh My matchade våra ambitioner bäst och stod väl rustade med många liknande projekt i ryggen, säger Jenny Bjuhr Berggren, kommunikationsdirektör på Bonnierförlagen.

Under våren kommer Oh My ta fram en ny lösningsarkitektur, gränssnittsdesign och SEO-strategi för sajterna. Efter den processen kommer byrån att leverera teknisk utveckling, drift och underhåll av plattformarna.

– Bonnierförlagen är ett enormt varumärke och en svensk institution som såklart känns otroligt inspirerande att jobba tillsammans med. Vår målsättning är att med hjälp av vår tekniska expertis bidra till att Bonnierförlagen gör ett lika stort avtryck i sitt digitala erbjudande som de gjort i bokform under så lång tid, säger Johan Norlund, projektledare på Oh My.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.