Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Bosch väljer OTW

Publicerad: 28 december 2020, 12:46

Efter en större upphandling står det klart att OTW blir ny contentbyrå åt Bosch i Norden.


Ämnen i artikeln:

BoschOTW

Samarbetet inleds med en innehållsstrategi som ska rullas ut under nästa år. I OTW:s uppdrag ingår intern och extern redaktionell kommunikation i Sverige, Finland, Danmark, Estland, Lettland och Litauen.

– Vi sökte en byrå med storytelling och redaktionell publicering som kärna, och som därtill var van att arbeta över flera marknader, säger Lotta Törnberg, Head of Corporate Communications Bosch Nordic i ett pressmeddelande.

Det som gjorde att valet till slut föll på OTW var enligt Lotta Törnberg arbetsgruppens breda kompetens. OTW å sin sida är förstås glada.

– Det här lite av ett drömuppdrag om du gillar teknisk innovation. Bosch har många kvaliteter som inte alla känner till. De står till exempel för ett verkligt stort engagemang i hållbarhetsfrågor och har en unik position inom områden som AI och Internet of Things. Där finns det mer att göra för att höja kunskapen i de nordiska länderna och Baltikum, säger Benke Carlsson, strategichef på OTW.

 

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

BoschOTW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.