onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Byrån som ska lyfta Svensk Innebandy

Publicerad: 23 januari 2023, 11:00

Foto: Pressbild Svensk Innebandy

Det var i höstas som Svenska innebandyförbundet startade en upphandlingsprocess i jakt på en ny kommunikationsbyrå. Nu är det beslutat om vem som blir den nya partnern.
– Vi ser fram emot ett långsiktigt och vinnande samarbete, säger Daniel Hegborn, strategiskt ansvarig och grundare av Passion Lab.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

VP


Samarbetet med Passion Lab är tänkt att stärka innebandys varumärke och fortsätta öka intresset för sporten. På kort sikt jobbar de två parterna mot att öka engagemanget för hemma VM 2024 i Malmö. Sedan finns det även flera långsiktiga planer för att bygga upp innebandyn och få fler intresserade i sporten samt stanna kvar i sporten.

Inför arbetet till VM 2024 ska en ny logotyp och paketering framtas och lanseras. Sedan kommer Passion Lab hjälpa till att ta fram koncept och initiativ som ska framhäva det speciella med sporten och förhoppningsvis utveckla intresset för utövare och följare.

Den nya samarbetspartnern kommer även gå in som nätverkspartner till Svensk Innebandy.

– Passion Lab delar samma värderingar som innebandyn när det kommer till både passion och hållbarhet och vi ser fram emot att välkomna dem till vårt affärsnätverk där vi kan stärka varandra, säger Anki Kjellberg, partneransvarig på Svensk Innebandy. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev