tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Byrån som ska marknadsföra Göteborg i Danmark

Publicerad: 8 juli 2020, 11:40

Ehrenberg Sörensen Kommunikation har tilldelats upphandlingen av pr- och kommunikationstjänster för Göteborg & Co i Danmark.

Ämnen i artikeln:

Göteborg & Co

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Sveriges andra stad Göteborg, blir den senaste svenska destination som Ehrenberg Sörensen Kommunikation företräder på andra sidan sundet. Byrån som är nischad inom turism, transport och mat & vin. Bolaget är en av Skandinaviens ledande byråer inom turism, med lång erfarenhet av att hjälpa turistdestinationer att nå ut till svenska, danska och tyska kunder.

Närmarknaderna är särskilt viktiga för svenska destinationer just nu när korta resor och staycation blivit verklighet för många under semestern givet de förutsättningar som coronakrisen ger.

– Vi har upprustat vår turismkompetens för att kunna möta det behov som uppstått efter omorganiseringen inom svensk turistnäring. Vårt mål är att vara den ledande leverantören av gränsöverskridande pr inom turism i Danmark, Tyskland och Sverige, därför är vi väldigt glada för samarbetet med Göteborg & Co som visar att vi är på rätt väg och att vår kompetens och erfarenhet uppskattas, säger Anna Kron Boysen, som nyligen anställts som Senior Advisor hos Ehrenberg Sörensen Kommunikation. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev