torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Byrån som ska sälja in Göteborg

Publicerad: 25 januari 2018, 09:29

Dear Friends vinner uppdraget för Göteborg & Co, vars uppgift är att marknadsföra och medverka i utvecklingen av staden.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerGöteborg & CoDear Friends

FT

Fredrik Thambert


Göteborg & Co:s uppgift är att bygga Göteborg som turist- och evenemangsstad. Nu har de valt Dear Friends som sin fullservicebyrå. Upphandlingen gjordes som en förnyad konkurrensutsättning bland de byråer som har ramavtal med Göteborgs Stad.
– Vi behöver en fullservicebyrå som kan leverera på alla nivåer och vi fick in fem gedigna anbud. Förslagen utvärderades av en grupp på sju personer utifrån tydligt specificerade parametrar och vi ser fram emot ett spännande samarbete med Dear Friends, säger Agneta Forshufvud, ansvarig för upphandlingen, i en kommentar.

Samarbetet inleds denna månad.
– Alla på byrån ser med spänning fram emot att vara med och marknadsföra staden där vi lever och verkar. Och med tanke på allt som händer i stan på både kort och lång sikt (400-års jubileum, kulturkalas, vetenskapsfestival, etc.) så vet vi ju att det direkt finns många härliga projekt att sätta igång med tillsammans, kommenterar Roger Brovik, vd på Dear Friends.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev