Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Cancerfonden väljer Reform Society

Publicerad: 4 juni 2019, 07:54

Reform Society tar hem Cancerfondens upphandling för byråtjänster inom strategisk kommunikationsrådgivning och public affairs. Samarbetet startar omgående med flera större strategiska projekt.

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerCancerfondenReform Society

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I konkurrens med flera stora byråer vann Reform Society uppdraget för Cancerfonden.
Cancerfonden har sökt en byrå med ett brett kommunikationskunnande och spets inom strategi, analys, policyutveckling men även inom digital kommunikation. Upphandlingen omfattar områdena cancerforskning, cancervård och prevention med fokus på tjänster inom analys, strategi, policyutveckling och medierelaterade frågor.

– Folkhälsa, vård- och forskningsfrågor ligger oss varmt om hjärtat. Cancervården och forskningen på cancerområdet berör så många människor. Uppdraget för Cancerfonden känns därför som extremt betydelsefullt, säger Birgitta Pagot vd på Reform Society i en kommentar.

–Vi ser fram emot att få börja samarbeta med Reform Society. De förstår våra kommunikativa utmaningar och kommer med nya kunskaper och kompletterande kompetenser. Tillsammans kommer vi bland annat kunna växla upp vårt viktiga arbete med att förebygga cancer och stärka Cancerfonden som preventionsaktör, säger Jeanette Sundin, chef för kommunikation och marknad på Cancerfonden i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev