lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Care of Carl gör sin första större reklamupphandling – väljer Åkestam Holst

Publicerad: 20 april 2021, 09:25

Henning Källqvist, vd och grundare Care of Carl Daniel Smedfors, kundansvarig projektledare Åkestam Holst och Johan Östlund, vd Åkestam Holst.

Onlinebutiken för herrkläder – Care of Carl – inleder ett samarbete med Åkestam Holst.

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


E-handlaren Care of Carl startade upp i Sverige 2010 som en av de första näthandlarna i landet inom dressat herrmode online. Idag är man aktiva i hela Norden, samt i Tyskland. Efter att alltid skött sin marknadsföring internt har Care of Carl nu under vintern genomfört sin första större reklambyråupphandling – och efter processen föll valet på Åkestam Holst:


– Vi behövde få in en byrå som verkligen ville bli en partner till oss, och inte bara en extern konsult som jobbar på sitt egna håll och sedan säljer in sina idéer till oss i ett Zoom-möte. Här känner vi att vi fått till en riktigt bra matchning med Åkestam. En skräddarsydd lösning där vi integrerar deras spetskunskaper med vårt egna specialistteam inom content och kommunikation helt enkelt, säger Henning Källqvist i en kommentar.

Samarbetet har redan inletts och snart lanseras de första jobben från byrån.

– Jag kunde inte varit gladare för detta”, säger Johan Östlund, VD på Åkestam Holst ”Jag har personligen följt Care of Carls resa från starten, och imponerats av hur de lyckats presentera en digital herrekipering till mig och andra klädintresserade. Det känns synnerligen inspirerande att få hjälpa Care of Carl in i nästa decennium”.

Team Åkestam Holst

Camilla Ryttare, Produktionsledare

Daniel Smedfors, Kundansvarig Projektledare

Karl Wikström, Strateg/Copywriter

Tiago Pinho, Art Director

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev