Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Carl Philips designbolag väljer ny pr-byrå - Saliba tappar uppdraget

Publicerad: 13 augusti 2020, 08:01

Efter att Camilla Läckberg gått vidare till pr-rådgivaren Lilli Assefa tappar Christina Saliba nu även prins Carl Philips designbolag Bernadotte & Kylberg som inleder ett pr-samarbete med Grand Relations.


Ämnen i artikeln:

Grand RelationsChristina Saliba

Prins Carl-Philips designbolag Bernadotte & Kylberg, som han driver tillsammans med Oskar Kylberg, inleder ett nytt pr-samarbete med Grand Relations. Därmed tappar Christina Saliba, tidigare på Mindmakers, uppdraget. I juni 2018 meddelade Christina Saliba att hon skulle lämna Mindmakers för att satsa på riskkapitalbolaget Invest in Her, ett bolag hon driver tillsammans med Camilla Läckberg. Under en tid fortsatte hon dock att agera som pr-rådgivare åt bland andra Camilla Läckberg och Bernadotte & Kylberg, två parter som nu gått vidare med andra pr-samarbeten.

Grand Relations uppdrag för Bernadotte & Kylberg innefattar strategisk rådgivning, digital marknadsföring och varumärkesbyggande pr-arbete.

– Efter åtta år är det dags för nästa kapitel av Bernadotte & Kylbergs resa. Vi har sökt en PR-rådgivare med stark förankring på den internationella designscenenen som arbetar aktivt med både digital och traditionell kommunikation. Grand Relations, med sin spetskompetens inom designbranschen och ett gediget internationellt nätverk, blir en naturlig partner för oss, säger Oscar Kylberg, vd på Bernadotte & Kylberg, i ett pressmeddelande.

Designbolaget har under sin åttaåriga livstid jobbat med varumärken som Hästens, Georg Jensen och Zweisel.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Bernadotte & Kylberg till oss. De passar väldigt bra in i vår designportfölj med premiumvarumärken som Carl Hansen & Son, Farrow & Ball, Foscarini, Fritz Hansen och Hästens. Det ska bli mycket spännande att få arbeta med Bernadotte & Kylbergs framtida resa och kommunicera deras designarbete och produkter på både den skandinaviska och den globala marknaden, säger Grand Relations grundare Hans Hjelmqvist och Tove Regnander.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.