Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Charge Amps väljer Ocarra och Hummingbirds

Publicerad: 9 oktober 2017, 14:21

Peder Westerberg, medgrundare och CD Hummingbirds, Anna Fägersten Marknadschef Charge Amps, Oliver Carrà, grundare Ocarra Agency.

Green tech-bolaget Charge Amps väljer Ocarra Agency och Hummingbirds.


Ämnen i artikeln:

HummingbirdsByråval

Green tech-bolaget Charge Amps utvecklar, designar och tilverkar tillbehör för laddning av elbilar och laddhybrider. Nu väljer företaget Ocarra Agency och Hummingbirds som byråer med helhetsansvar för bolagets varumärke och kommunikation.

– Vi är ett snabbväxande bolag och behöver leverantörer som är lika snabbfotade som kreativa, och som kan förena att vara hands on med strategisk långsiktighet- där har Ocarra och Hummingbirds imponerat på oss, säger Charge Amps marknadschef Anna Fägersten i ett pressmeddelande.

Det första uppdraget för de två byråerna blir att lansera Charge Amps första massmarknadsprodukt BEAM. Produkten lanseras först i Sverige och Norge för att sedan släppas globalt.

– Charge Amps är ett ungt och innovationsdrivet bolag på en marknad som växer kraftigt i hela världen – att få jobba med hela deras kommunikationsbehov och brand så tidigt i deras utveckling känns otroligt kul, säger Oliver Carrà på Ocarra Agency och Peder Westerberg på Hummingbirds i en gemensam kommentar.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

HummingbirdsByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.