Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Cissi Wallin och Aleksa Lundberg väljer byrå för ”hemligt projekt”

Publicerad: 28 oktober 2022, 07:00

Hemligt! Menar Aleksa Lundberg och Cissi Wallin men meddelar ändå att de valt byrå för det hemliga arbetet.

Foto: Green communication

Medieprofilen och journalisten Cissi Wallin och skådespelaren och journalisten Aleksa Lundberg går in i ett nytt samarbete med varandra och samtidigt med agenturen Green Communication.

Ämnen i artikeln:

ByråvalCissi WallinNyheter

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Green Communications fokus ligger på hållbarhets- och jämställdhetsfrågor vilket möter profilernas ambitioner. Genom samarbetet med Green Communication kommer Cissi Wallin och Aleksa Lundberg få tillgång till expertis inom marknadsföring och pr för sitt, än så länge, hemliga projekt.

Aleksa Lundberg har kommit att bli en förebild för transpersoner och lyfter frågor som könsnormer, kön och identitet. Förutom att ha synts som engagerad debattör är hon också journalist och skådespelare. 

– För oss var det viktigt att hitta en agentur där våra hjärtefrågor tas om hand på ett genuint och trovärdigt sätt. Vi möts i det här projektet för att fokusera på brännande ämnen och viktig fakta och givetvis också värna yttrandefriheten. Det blir avgörande att alla vi samarbetar med vågar och tror på att samhället blir bättre av att vi satsar och ger utrymme för dessa frågor. Green Communication kommer driva oss framåt och hjälper oss att nå bortom våra egna kanaler och nätverk. På så sätt kan vi göra större skillnad, säger Cissi Wallin och Aleksa Lundberg i ett pressmeddelande. 

Cissi Wallin känns vid det här laget igen som bland annat en profil inom media och kultur och har synts och hörts återkommande i stora tidningar som Metro, Mama och Expressen, samt i TV4, SVT och Sveriges Radio i över femton år.

– Hur våra profiler agerar och vilka projekt vi jobbar med är avgörande för oss. Våra gröna profiler vill uppnå mer än att bara sälja en produkt. Det uppskattar både våra kunder och även Aleksa och Cissi. De har båda otroliga erfarenheter med sig in i samarbetet och i det viktiga projekt vi snart kan berätta mer om, säger Maria Ingels Carlsson, vd Green Communication.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev