Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Clas Ohlson väljer OTW

Publicerad: 18 september 2018, 07:12

I höst drar Clas Ohlson och OTW igång en omfattande contentsatsning. Uppdraget består av innehåll i digitala kanaler och det helt nytt klubbmagasinet Classe.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerClas OhlsonOTW

I år fyller Clas Ohlson 100 år. I samband med jubileet passar detaljhandelskedjan på att lansera ett helt nytt magasin till de 2,4 miljoner klubbkunderna.

– Den nya tidningen har blivit ett fantastiskt lyft för oss. Nu ser vi fram emot det bredare samarbetet, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Den nya kundtidningen hjälper oss att sätta in vårt erbjudande i en tydlig och inspirerande kontext, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Samarbetet med OTW innefattar även innehåll i digitala och sociala kanaler, samt en säsongbilaga.

– Clas Ohlson har länge varit en drömkund för OTW. Innehållsmässigt är det ju svårslaget att få göra content om smarta lösningar och hemmafixande. Nu känns det otroligt spännande att få följa med Clas Ohlson in i nästa 100 år, säger Erika Gohde, redaktionell utvecklare på OTW och ansvarig för konceptet i en kommentar.

Tidningen Classe utkommer fyra gånger per år. Den bjuder på läsning om hur man förenklar livet i hemmet och visar på bredden i Clas Ohlsons erbjudande. Premiärnumret, ett jubileumsnummer, kom i somras och nu landar nummer två.

På Clas Ohlson har Jessica Rynning varit projektledare för tidningen. Från OTW:s sida har Lovisa Bergstrand och Måns Eriksson varit redaktörer, och för formen ansvarar designchef Kristian Strand.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.