lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Contentuppdrag till Hummingbirds

Publicerad: 21 februari 2018, 12:43

Hummingbirds Hybrid Agency ligger bakom serien "Tre dansare, en termin" där tittarna får följa Balettakademiens elever på vägen mot att bli professionella dansare. Byrån kammade hem contentuppdraget efter en pitch.

Ämnen i artikeln:

HummingbirdsContentbyråerContent

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I serien "Tre dansare, en termin" får vi lära känna tre elever, med olika personligheter och utmaningar när de vill etablera sig inom den hårt krävande balettvärlden.

– Dans handlar i grunden om att med kroppen förmedla känslor och berättelser, det ville vi ta fasta på i vårt koncept. Därför kändes det helt naturligt att arbeta med endast rörligt material i kampanjen, och Instagram som plattform, säger Vera Doverdalen, social media specialist på Hummingbirds i ett pressmeddelande.

Tillsammans med produktionsbolaget Ligistfilm kommer Hummingbirds utveckla kampanjen löpande. Det är elevernas resa som påverkar och formar avsnitten.

– Vi är såklart superstolta över att Balettakademien gav oss det här förtroendet. Särskilt eftersom vi som byrå arbetet hårt med att utveckla vårt digitala erbjudande. Att skapa en följetång på det här sättet känns både spännande och relevant för målgruppen", säger Clas Vingård vd på Hummingbirds i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev