Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Coop Butiker och Stormarknader väljer Lennox

Publicerad: 30 mars 2020, 08:38

Coop Butiker & Stormarknader har valt Lennox som ny kommunikationsbyrå. Uppdraget gäller både extern och intern kommunikation med syfte att lyfta fram Coop som en god kraft i mat-Sverige.


Ämnen i artikeln:

Lennox PRCoop

Coop Butiker & Stormarknader driver drygt 240 av Coops butiker i Stockholm, Mälardalen, Östergötland och västra Skåne och Halland. Under 2020 förvärvade företaget konkurrenten Netto, och ytterligare cirka 70 butiker som snart kommer att integreras i verksamheten.

– Jag ser fram emot att jobba med Lennox som har en bred kompetens inom kommunikation. Det blir också bra sätt att fortsätta det samarbete vi haft med Tobias Rydergren, som tidigare var presschef på Coop. Det här skapar förutsättningar för våra butiker och medarbetare att synas ännu mer och visa den goda kraften de tillför i mat-Sverige, säger Christian Wijkström, vd Coop Butiker och Stormarknader i en kommentar.

– Coop Butiker och Stormarknader är ett av Sveriges största handelsföretag och vi ser fram emot att lyfta fram allt de spännande arbete som sker i butikerna, inte minst inom hållbarhet och digitalisering, säger Robert Svensson, vd på Lennox PR.

Lennox PR grundades 2015 och arbetar bland annat med uppdragsgivare som XL-BYGG, SAMI, myFC, Rexel, Coor och AVIS. Företaget är helägt av medarbetarna.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Lennox PRCoop

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.