Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Creuna hjälper White Arkitekter

Publicerad: 8 juni 2017, 08:22

Creuna ska hjälpa White arkitekter att göra en digital förflyttning med fokus på kommunikation, webb, innehåll och rådgivning.


Ämnen i artikeln:

CreunaDigitalbyråer

White arkitekter är Skandinaviens ledande arkitektkontor och det tredje största i Europa. Nu väntar ytterligare internationell expansion. Till sin hjälp anlitar de digitalbyrån Creuna. En digital årsrapport var startskottet och en ny webb som realiseras hösten 2017 kommer att vara navet i den digitala resa som White har framför sig.
– Creuna förstod direkt vilka utmaningar som vi stod inför och vi fick tidigt i projektet stort förtroende för varandra. För oss är det viktigt att jobba långsiktigt och hållbart och där delar vi samma värderingar med Creuna, säger Ylva Nyrén, kommunikatör på White arkitekter, i ett pressmeddelande.

Byrån gläds över uppdraget:
– För oss på Creuna är det här en otroligt spännande och inspirerande resa vi ska göra tillsammans med White. Vi älskar att jobba med kreativa varumärken som har högt ställda ambitioner när det kommer till långsiktig digital närvaro, säger Gisela Bernhoft, Communication Strategist på Creuna.

Ämnen i artikeln:

CreunaDigitalbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.