Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Creuna växer i Göteborg

Publicerad: 27 mars 2015, 08:37

Chalmers blir en av de nya kunderna.

Chalmers, Got Event och Hogia blir nya kunder till digitalbyrån Creuna. – Vi ser att vårt erbjudande till marknaden har fallit väl ut även i Göteborg, säger Thomas Enzell, vd på Creuna.


Ämnen i artikeln:

CreunaDigitalbyråer

Creuna är Chalmers Tekniska Högskolas nya byrå under kategorin Digital produktion, efter en upphandling som blev klar i höstas.

– Chalmers är ett anrikt varumärke med en vision om en hållbar framtid – något som vi skriver under på och gärna medverkar till, säger Anna Lindqvist, kontorschef på Creuna i ett pressmeddelande.

För arenabolaget Got Event kommer Creuna att ta fram en digital strategi kopplad till affärsplanen som ska fungera som ett styrdokument för verksamheten.

– Vi är väldigt glada över att få möjligheten att arbeta tillsammans med Got Event som så starkt medverkar till att Göteborg upplevs som en spännande och attraktiv stad att bo i, arbeta i och besöka. Arenor som Scandinavium, Ullevi och Valhallabadet är välkända varumärken och känslomässiga kulturbärare för oss göteborgare, säger Berenice Brovik van Heesch, kundansvarig på Creuna Göteborg.

Creuna ska även utveckla Hogia-gruppen, vars affärsidé är att hjälpa företag att utvecklas, med ett helhetsansvar för deras digitala initiativ.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

CreunaDigitalbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.