Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Dagens Samhälle väljer SthlmConnection

Publicerad: 26 november 2018, 15:45

SthlmConnection blir Dagens Samhälle digitala partner med uppgift att utveckla sajtens digitala miljöer.


Ämnen i artikeln:

Dagens SamhälleByråval

Dagens Samhälle riktar sig mot politiker, tjänstemän och beslutsfattare inom den offentliga förvaltningen med specifikt fokus på den svenska välfärden.

De senaste åren har tidningen gjort ett digital omtag, och nu väljer man SthlmConnection som sin nya digitala partner. SthlmConnection ska bland annat hjälpa Dagens Samhälle med systemarkitektur, användarupplevelse och processledning.

– Den digitala omställningen är central för Dagens Samhälles framtida verksamhet. Efter ett omfattande researcharbete, där vi utvärderat ett tjugotal potentiella partners, föll pusselbitarna på plats när vi träffade SthlmConnection. Vår utgångspunkt var att hitta en teknisk partner med erfarna utvecklare. I SthlmConnection har vi också hittat ett team med digitala strateger som kommer att bli en värdefull tillgång i den satsning vi nu gör, säger Nicklas Larson, digitalt utvecklingsansvarig på Dagens Samhälle.

– Det här är för oss ett riktigt drömsamarbete. Vi hade faktiskt sneglat på Dagens Samhälle redan innan de tog kontakt och när vi träffades klickade vi på en gång. Det känns oerhört meningsfullt att vara med och vidareutveckla och framtidssäkra en så samhällsnyttig plattform som Dagens Samhälle. Och dessutom roligt att göra det tillsammans med ett så bra och kompetent team, säger Sofia Sundström, vd på SthlmConnection.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Dagens SamhälleByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.