Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Daloc väljer Sandberg Trygg som huvudbyrå

Publicerad: 31 oktober 2017, 15:17

Henrik Dubois, VD Sandberg Trygg, Lotta Boman, seniorstrateg och kundansvarig Sandberg Trygg, Fredrik Silverstrand, koncernchef Daloc, Andreas Bjelkholm, marknadschef Daloc

Säkerhetsdörrföretaget Daloc väljer kommunikationsbyrån Sandberg Trygg som huvudbyrå.


Ämnen i artikeln:

Sandberg TryggByråvalKommunikationsbyråer

Under hösten har Daloc gått igenom en omfattande byråupphandling och valet landade slutligen på kommunikationsbyrån Sandberg Trygg. I uppdraget ingår att utveckla Dalocs varumärke och marknadskommunikation på de marknader där Daloc är aktiva.

– Vi känner att vi har hittat rätt partner i Sandberg Trygg. Det är en byrå med fokus på B2B med skarp strategisk kompetens och med en stor internationell erfarenhet. Dessutom ligger de långt framme digitalt. Personkemin fungerade direkt och vi ser fram emot att ta ett nytt grepp på vår kommunikation, säger Andreas Bjelkholm, marknadschef på Daloc.

Samarbetet inleds omgående och det första uppdraget för Sandberg Trygg är att ta fram en ny kommunikationsstrategi åt Daloc.

– Dalocs företagskultur med sunda värderingar, en långsiktig syn på sin verksamhet och en öppenhet för förändring känns mycket attraktiv", säger Henrik Dubois, VD på Sandberg Trygg. Vi triggas även av de utmaningar Daloc står inför och behovet av nya digitala kommunikationslösningar, säger Henrik Dubois, vd och delägare på Sandberg Trygg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.