Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

De blir Linkedins kreativa byrå för Norden

Publicerad: 28 oktober 2016, 12:37

LinkedIn har valt M&C Saatchi Stockholm som kreativ partner för Norden. Valet gjordes efter en omfattande upphandlingsprocess som påbörjades under sommaren.


Ämnen i artikeln:

LinkedInM&C SaatchiByråval

M&C Saatchi ska bidra till att förstärka varumärket i Norden samt skapa innovativ kommunikation för Linkedins Talent Solutions-erbjudande.

– Både LinkedIn och Linkedin Talent Solutions utvecklas kontinuerligt och fortsätter att innovativt driva kategorin framåt. Vi vill säkra att vårt fantastiska nätverk inte bara använder våra produkter och tjänster, utan också verkligen uppskattar upplevelsen. Vi blev mycket imponerade av M&C Saatchi och deras djupa förståelse för rekryteringsbranschen, men framförallt av deras strategiska och kreativa sätt att arbeta och svara på upphandlingen. Vi ser fram emot att jobba nära M&C Saatchi för att hjälpa företag i Norden att engagera de rätta talangerna, säger Wouter van Vloten, senior manager Northern EMEA vid Linkedin Talent Solutions.

– Linkedin är ett fantastiskt varumärke och LinkedIn Talent Solutions är en plattform som öppnar upp spännande möjligheter, bygger karriärer och förändrar sättet vi ser på rekrytering. Vi är enormt glada för att bli valda och ser mycket fram emot att skapa inspirerande kommunikation i alla de Nordiska länderna, säger Bjarte Eide, vd på M&C Saatchi Stockholm.

Uppdraget startar omedelbart.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

LinkedInM&C SaatchiByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.