onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

De blir Samhalls nya contentbyrå

Publicerad: 8 april 2021, 08:24

Foto: Press

Samhall samlar tre byråers uppdrag i ett.

Ämnen i artikeln:

ByråvalOTW

JVC


Strax innan jul gick statliga Samhäll, som skapar arbete för personer med funktionsnedsättning, ut i pitch för att hitta en ny contentbyrå som kan arbeta med produktion, distribution, strategi- och konceptarbete. I och med det nya uppdraget samlar man även det arbete som tre byråer tidigare har gjort i ett och samma. 

– Genom att samla insatserna hos en och samma byrå kommer vi att hitta nya synergier i våra kanaler samtidigt som vi blir effektivare i genomförandet. OTW har presenterat ett koncept som kommer kunna engagera våra målgrupper i enighet med vad vårt varumärke representerar, säger Victor Riddez, head of growth marketing på Samhall, i ett pressmeddelande. 

Framöver kommer OTW att arbeta med att optimera och omvärdera Samhalls nuvarande koncept Story. 

– Det här är något av ett drömuppdrag för oss. En kund som verkligen vill satsa på innehåll, som har mycket att säga och berätta – och som vill skapa något nytt. Vi kan löpande sköta allt från planering till produktion och spridning. Det ger oss toppförutsättningar för att lyckas med innehållsarbetet, säger OTW:s konceptchef Evelina Stucki.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev