Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag07.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Byråval

De gör fanzine för kryssare

Publicerad: 26 Mars 2015, 13:21

Den nya tidningen.

Researrangören Club Eriks har valt Make Your Mark som ny byrå. Tillsammans har de skapat ett "fanzine" för bolagets kunder.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerMake Your Mark

Club Eriks är mest kända för sina exklusiva kryssningsresor till olika destinationer jorden runt. Nu har de tagit in contentbyrån Make Your Mark för att skapa ett magasin som vänder sig till deras kunder.

– Vi riktar oss till våra stamkunder, och det är därför vi lite lekfullt kallar det för "fanzine". Tanken är att de som redan rest med oss är våra främsta ambassadörer, och vi vill med det här magasinet förse dem med hela spektrat av argument för att de ska kunna övertyga sina vänner om att prova Club Eriks – utöver berättelsen om de egna resor de gjort, säger Club Eriks vd Tomas Jonsson i ett pressmeddelande.

Club Eriks fanzine ska ha ett "lyxigt litterärt" anslag och planeras komma ut tre gånger per år. I det försa numret medverkar skribenter som Po Tidholm och Petter Eklund.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.