Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

De ska paketera och sälja EuroPride

Publicerad: 13 mars 2018, 09:54

EuroPride 2018 invigs i Stockholm och avslutas i Göteborg och arrangeras i samarbete mellan Stockholm Pride och West Pride. Dist Sthlms får ansvaret att paketera och sälja partnerskap till varumärken under EuroPride.


Ämnen i artikeln:

ByråvalDist

– Vi är mycket stolta och glada över att representera både Stockholm Pride och West Pride som i sommar arrangerar EuroPride, ett stort och viktigt arrangemang i kärlekens tecken som står för ett rättvist och öppet samhället där alla är välkomna, säger Johan Ramström på Dist i en kommentar.

Dist Sthlm har sedan tidigare liknande uppdrag med ett flera musikfestivaler runt om i landet genom samarbetet med Svensk Live, en medlemsorganisation som arbetar för att främja, stötta och utveckla livemusiken i landet.

– Digitaliseringen är fantastisk på så många sätt, en intressant konsekvens är dock att intresset från företag att möta konsumenter "IRL" faktiskt ökar. Det finns få mötesplatser som är bättre än festivaler, vilket också är anledningen till att vi genom vårt nätverk av festivaler äntligen kan ta fram skalbara partnerskap för varumärken, kommenterar Johan Ramström

EuroPride 2018 Stockholm Göteborg äger rum 27 juli – 19 augusti 2018. Festivalen startar i Stockholm 27:e juli och pågår fram till den 5:e augusti. Därefter flyttas hela festivalen till Göteborg där den pågår 14 – 19 augusti.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalDist

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.