Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

De springer hem Stadium

Publicerad: 30 januari 2015, 10:27

Stående: Sara Hermansson, Sonja Björk Ebert, Jonatan Leman, Katarina Wilk. Sittande: Kim Appelbom, Robin Liljestrand.

Stadium tar in contentbyrån Make Your Mark. Uppdraget: att ge nytt liv åt deras magasin.


De senaste åren har Stadium Magazine producerats av Wilk & Co. Men nu har de tillsammans med chefredaktören Katarina Wilk bestämt sig för att ta in ny hjälp.  
– När det nu var dags att lyfta magasinet ytterligare ett snäpp och skapa Stadium 2.0 valde jag och Stadium att bli en del av ett större sammanhang. Make Your Mark var det självklara valet för oss, säger Katarina Wilk på Wilk & Co i ett pressmeddelande.

Nya Stadium Magazine ska ha en uppfräschad form och tilltal med fler antal sidor i varje utgåva. Papperskvaliteten höjs, och dessutom lägger de till en finsk edition.
– Eftersom vi skulle göra ett stort omtag på magasinet såg vi det som ett utmärkt tillfälle att inleda ett samarbete med Make Your Mark som med sin specialkompetens inom retail och fashion kommer hjälpa oss att höja modegraden i magasinet, säger Sara Hermansson, loyalty manager på Stadium.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.