Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

De startar ny varumärkesbyrå

Publicerad: 2 februari 2016, 12:41

Markus Moström och Johan Holmberg.

Brand Essence. Det är namnet på en ny varumärkes- och designbyrå som grundas av Markus Moström och Johan Holmberg.


Ämnen i artikeln:

Varumärkesbyråer

Duon bakom Brand Essence har stor erfarenhet av att bygga varumärken och skapa designlösningar för stora företag. Markus Moström och Johan Holmberg har under åren arbetat med bland annat H&M, Sony Ericsson och Vattenfall. Nu slår de sina påsar ihop.

– Det finns en stor affärsmässig kraft i design och det vi erbjuder. Relevant och konsekvent genomförd kommunikation med hög kreativ nivå är både hållbar och lönsam över tid. Och i den snabbt skiftande och innovativt drivna omvärld vi lever i är det extra viktigt med en stabil varumärkesplattform, säger Markus Moström i ett pressmeddelande.

Målsättningen för Brand Essence är att skapa en tydlighet i företags kommunikation och image.
– En strategisk utformad identitet med avstamp i kundens egna affär kräver en engagerad och lyhörd dialog. Vi vill ha roligt tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. The journey to success is a road best traveled together, kommenterar Johan Holmberg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Varumärkesbyråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.